Brune B 260 mobil befukter

Skap et sunt og energieffektivt inneklima med den mobile luftfukteren Brune B260.

Brune B260 tilpasser seg perfekt til romsituasjonen, enten det er på kontorer, i oppholdsrom, utstillingslokaler, arkiver eller museer. Den mobile luftfukteren har et moderne og diskret utseende som gjør det enkelt å bruke den i mange ulike situasjoner.

Med en befuktningskapasitet på opptil 1,0 liter i timen er den ekstremt kraftig og kan derfor brukes i rom på opptil 400 m³. I tråd med dette ytelseskravet ble det ved valg av komponenter lagt vekt på en optimal balanse mellom ytelse og stillegående drift.

Bruken av et profesjonelt styringssystem og komponenter av høy kvalitet gjør det mulig å oppfylle selv de mest krevende krav.

Det sier seg selv at vannbeholdernivået overvåkes og slås av automatisk. I tillegg muliggjør B260 ekstremt presis drift av luftfukteren takket være en fuktighetssensor av høy kvalitet og nøyaktig prosentvis innstilling av ønsket målfuktighet.

Et trådløst system for fuktighetsmåling er også tilgjengelig som tilleggsutstyr, noe som kan øke målenøyaktigheten ytterligere, ettersom målingen utføres eksternt fra enheten og derfor ikke påvirkes av driften av selve luftfukteren. 

I tillegg kan flere andre avtrekksåpninger åpnes på toppen av enheten for en mer målrettet fordeling av fuktig luft.

For nøyaktig måling av luftfuktigheten i rommet kan B 260 også leveres med et trådløst sensorsystem. Hygrostaten kan plasseres hvor som helst i rommet og sender fuktighetsmålinger til apparatet.

Tekniske spesifikasjoner

  • Befuktnings kapasitet: 1 l/h
  • Dimensjoner: 60 x 67 x 31 cm
  • Vekt: 17 kg
  • Power consumption: 65 W
  • Ljud: 34-40 dBA
  • Tank kapacitet: 25 L

       Få gratis ekspertråd om mobile befuktere

       Du er kanskje også interessert i...