Humidification & humidity control in pharmaceutical manufacturing

Befukting og fuktighetsregulering i farmasøytisk produksjon

Mange prosesser innen farmasøytisk produksjon krever nøyaktig regulering av fuktigheten. Tablettbelegg med vannbaserte løsninger trenger nøyaktig fuktighet for å sikre at belegget ikke tørker for raskt eller for sakte.

Trykking med vannbasert blekk kan påvirkes av tørr luft. Lav fuktighet fører til økt statisk elektrisitet, noe som igjen kan føre til at materialer fester seg til hverandre og forårsaker problemer med pakking.

Konsistent og pålitelig regulering av fuktighetsnivåer i farmasøytisk produksjon, uansett hvordan luftforholdene er, fører til en mer effektiv produksjonslinje, økt utbytte og mindre svinn.

Condair tilbyr systemer som kan regulere fuktigheten med største presisjon og spesialutstyr som sensorer og fordelingsrør som er nødvendige for å regulere og levere fuktigheten. Disse produktene er kombinert med designkunnskapen som Condair har fra lang erfaring i sektoren, for å sikre at fuktighetsreguleringssystemet leverer nøyaktig det som kreves av en farmasøytisk produksjonsprosess.

Fordi farmasøytiske anlegg ofte trenger regulering av miljøet 24 timer i døgnet, er det viktig at fuktighetsreguleringssystemet er konstruert spesielt for bruksområdet. Standard varme-, ventilasjons- og luftbehandlingsanlegg kan sjelden levere de optimale forholdene som kreves. 

Ved å jobbe sammen med kundens forsknings- og utviklingsteam, har Condair klart å øke produksjonsutbyttet i noen farmasøytiske produksjonsmiljøer med så mye som 60 %. Ved å teste produksjonen ved forskjellige fuktigheter og deretter holde optimale nivåer på ubestemt tid under produksjonen, kan svinn på grunn av dårlig regulering av miljøet reduseres betydelig.

Få gratis råd fra en ekspert innen farmasøytisk fuktighetsregulering

Fordelene med Condair befukting i farmasøytisk industri er:

 • Omfattende ekspertise over hele verden med mange farmasøytiske anlegg
 • Mer effektiv produksjon, høyere utbytte og mindre svinn
 • Omfattende produktspekter som oppfyller kundenes behov
 • Kan tilby innovative skreddersydde løsninger for uvanlige prosesser
 • Lavenergisystemer som reduserer driftskostnadene og forbedrer fuktighetsreguleringen
 • Løsninger som krever lite vedlikehold reduserer behovet for løpende service
 • Omfattende service med ekspertråd, design, levering, installasjon, igangkjøring, vedlikehold og levering av reservedeler

Våre farmasøytkunder er

  - Johnson & Johnson, Storbritannia

  - Sun Pharmaceuticals Ltd, India

  - Teva, Irland, Nederland og Russland

  - Hollister, Irland

  - GlaxoSmithKline, Storbritannia

  - Productos Roche SA, Spania

  - Pharmaxis, Australia

  - Pfizer, USA, Storbritannia, Irland og Australia

  - Cipla, India

  - Astellas Pharma Europe, Nederland

  - Lupin, India

  Befuktings- og tørkespesialister

  Condair har hjulpet farmasøytiske produsenter med å øke utbyttet med opptil 60 % ved å redusere svinn fra inkonsekvent fuktighetsregulering.
  Klikk her

  Du er kanskje også interessert i...