Condair ME fordampende befukter og kjøler

Condair ME sørger for lavenergi fuktighetsstyring og fordampende kjøling til en luftbehandlingsenhet eller kanal.

En enkelt enhet kan levere opptil 1200 kg/t befukting og 822 kW med fordampende kjøling til en luftstrøm samtidig som det kjøres på mindre enn 1 kW effektforbruk. Condair ME er både økonomisk i drift og enkel å betjene med et avansert berøringsskjerm-betjeningspanel. Dessuten er den enkel å vedlikeholde med industriledende servicefunksjoner, og den har det nyeste innen hygieneteknologi.

Den komplette hydraulikkenheten leverer vann til toppen av fordampingsmodulen som befinner seg enten på innsiden eller utsiden av kanalen. Utvendig montering gjør at det meste av vedlikeholdet utføres uten at man behøver å stenge ned og gå inn i luftbehandlingsenheten.

Condair ME har opptil sju lavenergi 32 W pumper i stedet for en enkelt stor pumpe. Dette tillater proporsjonalt energiforbruk til system utgangen, og sørger som standard for opptil sju-trinns styring.

Fordampingsbefuktere gir øyeblikkelig befukting i AHU-en, slik at de kan plasseres i korte seksjonslengder uten at det er fare for at bendene blir våte. Fordi mineraler som er igjen etter fordamping regelmessig sendes til drenering, er kravene til vedlikehold betydelig mindre enn ved dampbefukting.

 

Kjøle- og fuktighetsstyring

Condair ME har fordelene med rimelig kjøling om sommeren og økonomisk befukting om vinteren.

Få gratis ekspertråd om kanalmontert fordampende befukting

Du er kanskje også interessert i...