Service på befukter, vedlikehold og reservedeler

Alle befuktingssystemer krever regelmessig service for at de skal fungere effektivt og hygienisk. Med service fra Condair får du produsentens ekspertise på stedet, og du kan være trygg på at vedlikeholdet holder høyeste standard, noe som øker driftstiden og ytelsen.

Condairs eksperter på befukting har erfaring med alle merker og modeller av befuktere, og er sertifisert i henhold til gjeldende helse- og sikkerhetsforskrifter.

Avtale om forebyggende vedlikehold

For at du skal kunne slappe helt av, er en Condair-avtale om forebyggende vedlikehold en plan for servicebesøk fokusert på de spesielle behovene ditt anlegg har. Og effektiv og pålitelig ytelse til befukteren.

Installasjon av befukteren

Installasjon av befukter utført av Condair garanterer at prosjektet ditt utføres av kompetente og kvalifiserte fagpersoner som har full opplæring i hvordan befuktere installeres på en best mulig måte, samt ivaretar de høyeste standarder når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Oppstart og igangkjøring av befukteren

Profesjonell igangkjøring er et vesentlig element for å få mest mulig ut av befukteren din for igjen å oppnå optimal effektivitet og ytelse. Condairs igangkjøringspersonell vil kontrollere alle strøm-, vann- luft- og dreneringstilkoblinger og kontakte leverandøren av styringene for å være sikker på at enheten yter nøyaktig i henhold til de nødvendige spesifikasjonene.

Reservedeler

Vår dedikerte reservedelsavdeling vil hjelpe deg med å finne hvilken reservedel du trenger og komme med et raskt tilbud og levering. Vi kan levere reservedeler for befuktersystemene Condair, Draabe, ML System, Defensor, Nortec, JS Humidifiers og Axair.

Complete the form to get more information or a quote on a service visit or humidifier spare part.

Felter med en * er obligatoriske

Du er kanskje også interessert i...

Dampbefuktere

Isotermiske dampbefuktere gir 100 % hygienisk befukting med god kontroll.

Les mer...

Kanalmonterte adiabatiske befuktere

Lavenergi befukting med den ekstra fordelen som fordampende kjøling og lite vedlikehold gir.

Les mer...

Spraybefuktere

Direkte regulering av romfuktighet med fordelen med fordampingskjøling.

Les mer...

Mobile befuktere

Ideell for bruk i museer, gallerier og små kontorer.

Les mer...