Condair DA tørkemiddelavfuktere

Avfuktere med tørkemiddel er ideelle for avfukting ved svært lave temperaturer eller når svært lav fuktighet er nødvendig. Condair DA-serien kan fungere effektivt ned til -30 °C og opprettholde en atmosfære som er så lav som 10 % relativ fuktighet.

En rekke tilleggsmoduler kan kobles til avfukteren, noe som gir fleksibel drift, slik at den kan levere luft nøyaktig slik bruksområdet krever. Disse omfatter batterier før eller etter kjøling, varmevekslere og kondensmoduler.

De ekstra varmevekslerne kan bruke gass, varmt vann eller damp til å redusere systemets driftskostnader, og kan brukes sammen med det vanlige elektriske varmeapparatet. Modeller opp til 20 kg/t har elektrisk reaktivering med avansert selvregulerende PTC-oppvarming.

Et stort utvalg av styrealternativer er tilgjengelig og omfatter en innebygd berøringsskjerm-controller, BMS-støtte, med Modbus som standard, samt et stort utvalg av andre BMS-gateways.

Avfuktere fra Condair DA inneholder AC- eller EC-vifter av høy kvalitet før tørkemiddelrotoren, i en trykkonfigurasjon, for å unngå kontakt med den varme fuktige eksosluften og øker levetiden til viftene.

Tørkemiddelrotorene er som standard plassert i en vertikal konfigurasjon, noe som gir en minimal designhøyde. 

Funksjoner og fordeler

  • Ideelt for bruk ved lave temperaturer eller når det kreves svært lav luftfuktighet, 10-50 % relativ fuktighet
  • Driftsområde -30 °C til 40 °C
  • Tørre luftmengder fra 160 m³/t til 9400 m³/t fra standardmodeller
  • Det er plassert vifter før tørkemiddelrotoren for å unngå kontakt med varm, fuktig luft
  • Svært fleksible konfigurasjonsalternativer gjør DA egnet for ethvert tørkeprosjekt
  • Kan levere tørr luft direkte til et rom eller et kanalmontert ventilasjonssystem

Tørkemiddel-gel absorberer fuktighet

Det er tørkemiddel-gel i et rotorhjul som absorberer fuktighet fra tilførselsluften. Fuktigheten fjernes ved å blåse varm luft gjennom en del av tørkemiddelrotoren og blåse ut den varme fuktige luften.

Få gratis ekspertråd om kommersielle tørkemiddelavfuktere

Du er kanskje også interessert i...