Sopp elsker mørke og fuktige omgivelser. For å dyrke sopp brukes det befuktere for å opprettholde en optimal luftfuktighet på 95 %.
Det er viktig at befuktingssystemet leverer dryppfri fuktighetsregulering, da eventuelle dråper som faller ut av atmosfæren og på soppen, vil forårsake brune flekker og gjøre dem mindre attraktive for kundene.
Get a FREE 10-point guide to improving productivity with humidity in food manufacturing
Dette dokumentet inneholder en trinnvis veiledning for ledere i næringsmiddelindustrien om hvordan man best kan håndtere fuktighetsnivået for å optimalisere produksjonen, redusere avfall og øke lønnsomheten.
Befukting av teproduksjonteproduksjon
Befukting under fermentering øker oksidasjonen og kvaliteten og verdien på svart te.
Les merBefukting av eggklekkeri
Kritisk for maksimalt utbytte av kyllinger fra hvert parti.
Les merBefukting av avlingslagre
Hindrer nedbryting av avlinger og bidrar til sikker langvarig lagring.
Les merBefukting av fryselagre
Forebygge vekttap og øke holdbarheten til produktene.
Les merBefukting av slakterier
Reduserer vekttapet til under 1 % under avkjøling av slakt.
Les mer