Gratis veiledning kun tilgjengelig for de som arbeider direkte for en matproduksjonsbedrift og avhengig av tilgjengelighet. Tilbudet kan trekkes tilbake når som helst uten varsel.

10-punkts veiledning for å øke produktiviteten ved hjelp av fuktighet i matproduksjonen

Vanninnholdet i matvarer er en avgjørende faktor for utseende, smak, hyllelevetid og vekt. Frukt og grønnsaker kan inneholde så mye som 80-99 % vann, mens matvarer som kjøtt, fisk og pasta kan ha et vanninnhold på 50-79 % .

For matprodusenter er det å administrere vanninnholdet i produktene en viktig strategi for å maksimere resultatet og opprettholde kvaliteten. Fordampingstap og fuktøkning kan skje når overflaten på produktet utsettes for atmosfæren.

De to hovedfaktorene som påvirker volumet og hastigheten til vannbevegelse fra og til matvarene er den relative fuktigheten i omgivelsene og hvor lenge eksponeringen varer.

Dette dokumentet inneholder en 10-punkts veiledning for matprodusenter for å forstå fuktighet og administrere den proaktivt for å øke produktiviteten, redusere avfall og opprettholde kvaliteten på produktet.


Fullfør og send dette skjemaet for å få en GRATIS kopi

* indikerer et obligatorisk felt

Du er kanskje også interessert i...