Defensor PH15 mobil befukter

Defensor PH15 mobil befukter kan levere en fuktighet på opptil 1,7 l/t til et rom mens den bruker bare 72 W. Den er ideell for bruk på kontorer, luftfuktere, muser, gallerier eller enkeltrom på opptil 580 m³.

Systemet har en rund evaporatormatte som roterer gjennom et vannreservoar. En vifte trekker tørr luft inn gjennom gitrene på sidene av enheten og gjennom den fuktige evaporatormatten. Luften absorberer fuktighet før den slippes ut, optimalt fuktet, gjennom ventilasjonsåpninger på toppen av enheten.

Defensor PH15 fungerer som en befukter og luftrenser. Den fjerner forurensinger fra atmosfæren, og fås med forskjellige filtermatter for bruk sommer eller vinter.

En vanntank på 20 l er enkel å ta av fra hovedenheten, og den har hjul slik at den enkelt kan trilles til en servant i nærheten for fylling. Alternativt kan en fast vannledning tilkobles for enkel kontinuerlig drift. 

Systemet har digitalt betjeningspanel, integrert hygrostat, programmerbar timer og tastaturlås. En valgfri trådløs hygrostat kan også leveres for nøyaktig fuktighetsstyring over et stort område.

Funksjoner og fordeler

  • Lavenergi fordampende befukting til lave driftskostnader
  • Avtakbare vanntanker med hjul for enkel fylling
  • Styrer fuktigheten og renser luften
  • Digitalt betjeningspanel med integrert hygrostat og timer
  • Kan fastmonteres for kontinuerlig drift

Få gratis ekspertråd om mobile befuktere

Du er kanskje også interessert i...