Styret i Condair Group

Oliver Zimmermann, CEO Condair Group

 

Oliver Zimmermann

CEO

Vår Condair-visjon om å levere produktivitet, bærekraft og helse ved hjelp av luft og vann, er vår største ambisjon fordi det ikke bare er et løfte til alle våre interessenter, men også et krav vi stiller til oss selv om å oppnå ekstraordinære mål og drivkraften til våre enkeltpersoner om å skape en vellykket fremtid.

Vår visjon står også for vårt mål om å bli en leverandør av løsninger innen fuktighetsregulering og energioptimalisering ved å tilby et komplett utvalg av innovative komponenter. "

 

Torsten Bess, CFO Condair Group

 

Torsten Bess

CFO

“Vi investerer opptil 6 % av vårt årlige nettosalg i forsknings- og utviklingsprosjekter. Vårt nåværende veikart for produktutvikling omfatter flere interessante produktforbedringer basert på behov og tilbakemeldinger fra kundene våre, samt noen fascinerende og lovende innovasjoner. 

Condairs organisering er unik: Vi er den eneste aktøren i vårt markedssegment som opererer med et globalt produksjonsavtrykk på tre kontinenter og anerkjente lokale Condair salgs- og serviceorganisasjoner i 20 land."

 

Werner Adler, CBDO Condair Group

 

Werner Adler

CBDO

"Condair endrer seg fra et internasjonalt konsern med uavhengige selskaper til en virkelig integrert global organisasjon. Dette lar oss videreutvikle vår kjernevirksomhet innen befukting og evaporativ kjøling - organisk og gjennom oppkjøp.

Å være nærmere markedene våre og for å bedre forstå behovene til de ulike kundene og interessentene våre har vi bygd opp en organisasjon som består av et tett samarbeid mellom de 10 regionale salgsklyngene våre og produktstøtte-teamene våre. Fem strategiske forretningsfelt (HVAC, OEM, industriell/kommersiell sluttbruker, privat sluttbruker og service) defineres og rapporteres hver måned."

Du er kanskje også interessert i...

Visjon og oppdrag

Bli kjent med Condairs visjon og oppdrag

Les mer

Milepæler i Condair

Bli kjent med de viktigste milepælene til Condair Group.

Les mer

Utforsk Condairs verden

Utforsk Condairs verden og se hvor og hvordan våre produkter og kunnskap blir brukt.

Les mer