Gratis veiledning kun tilgjengelig for de som arbeider direkte for en tekstilproduksjonsbedrift og avhengig av tilgjengelighet. Tilbudet kan trekkes tilbake når som helst uten varsel.

Gratis 10-punkts veiledning for å øke produktiviteten i tekstproduksjonen ved hjelp av fuktighetsstyring

Fordampingstap fra fibre under tekstilproduksjonen kan redusere sluttproduktsjonsresultatet med opptil 4 % på grunn av direkte vekttap. Fibre er spesielt utsatt under karding, spinning, vikling og veving.

Fibre som faller under det ideelle interne fuktighetsinnholdet, vil være mindre fleksible og er mer utsatt for brudd. Dette reduserer produktiviteten på grunn av at tekstilmaskinen må tres på nytt manuelt.

En tekstilfabrikk med lav fuktighet vil også ha større problemer med elektrostatisk oppbygging, som igjen går ut over lønnsomheten.

Denne lettfattelige 10-punkts veiledningen gir tekstilproduksjonssjefer et uvurderlig innblikk i fuktighetsregulering. Som globale ledere innen befuktingstekonologi og ekspertise, har Condair utviklet befuktingsstrategier for å opprettholde et nøyaktig fuktighetsnivå i en hvilken som helst tekstilfabrikk, hvor som helst i verden. 


Fullfør dette skjemaet for å få en GRATIS kopi

* indicates a required field

Du er kanskje også interessert i...

Befukting i tekstilproduksjonen

For økt utbytte og kvalitet.

Klikk her