Condair DP-avfuktere for svømmebasseng

Condair DP-serien med avfukter for svømmebasseng tilbyr et stort utvalg for små til store kommersielle bassenger. Alt inneholder kondenseringsteknologi og varmegjenvinningssystemer for å gi energieffektiv drift.

Enheter i rommet har attraktiv design og er montert på vegg. De trekker fuktig luft inn nederst og slipper tørr luft ut øverst.

Et lignende produkt kan plasseres i et tilstøtende rom. Det trekkes luft fra bassengområdet via kanaler, den tørkes av avfukteren og returneres deretter til rommet.

Takmonterte enheter kan plasseres over et himlingssystem eller etterlates eksponert hvis det ikke er plass på gulvet eller veggene i bassenget eller teknisk område.

Systemer som står på gulvet gir meget effektiv avfukting samt elektriske oppvarmingsalternativer som kan erstatte behovet for annen oppvarming. Disse kan også føre inn frisk luft utenfra og ventilere avtrekksluft. Varmegjenvinningssystemer maksimerer energieffektiviteten og kan gjenvinne varme fra rommet eller avfuktingsprosessen tilbake til tilførselsluften. Alternativt kan de brukes til å varme opp bassengvannet.

Det tilbys et stort utvalg standardalternativer på tvers av seriene for å oppfylle kravene til ethvert innendørs bassengområde. Skreddersydd design kan også fås på forespørsel.

Funksjoner og fordeler

  • Et stort utvalg av modeller for innendørs bassengområder, uansett størrelse og type
  • Energieffektiv varmepumpe-design
  • Varmegjenvinningssystemer for å varme opp luft eller bassengvann
  • Kan levere frisk luft og ventilere avtrekksluft
  • Stillegående vifter og R410A kjølemediumkretser

Et stort utvalg avfuktere for svømmebasseng

Det spiller ingen rolle hvor stort bassenget er eller hvilken løsning du har valgt, Condair har en kondenserende avfukter som passer.

Få gratis ekspertråd om avfuktere for svømmebasseng

Du er kanskje også interessert i...