Condair EL elektrode-kjeledampbefukter

Condair EL elektrode-kjeledampbefukter sørger for pålitelig dampbefukting, og er enkel å installere, å bruke og vedlikeholde. Den kan brukes med damplanser for å befukte en luftbehandlingsenhet eller kanal, eller den kan brukes med en vifteenhet for å befukte et rom direkte.

Dampsylindrene i Condair EL varer opptil tre ganger lenger enn lignende modeller takket være avansert regulering av vannkvaliteten. Mineralinnholdet i vannet overvåkes og reguleres nøye. Vann med høyt mineralinnhold dreneres, og ferskt vann tilsettes kun ved behov. Dermed minimeres kalkdannelsen og energien som er nødvendig reduseres til å varme opp ferskt vann.

Ved vedlikehold gjør konstruksjonen av Condair EL det enkelt å drenere, fjerne og skifte éngangs dampsylindrene, og nedetiden er minimal. Sylindere som kan rengjøres kan også leveres.

Et avansert berøringsskjerm-betjeningspanel gjør driften enkel, samtidig som man får detaljerte diagnoserapporter. En USB-tilkobling gjør at ytelsesdata kan lastes ned til Excel, og at befukterens programvare enkelt kan oppdateres.

Funksjoner og fordeler

  • Pålitelig dampbefukter som er enkel å installere, bruke og vedlikeholde
  • Dampsylindere som varer lenge takket være innovativ vann/mineral-regulering
  • Avansert regulering av berøringsskjermen for enkel drift og detaljert rapportering
  • Praktisk og rask service ved å bytte sylinder
  • Opptil 180 kg/t for luftbehandlingsenheter eller direkte rombefukting opptil 45 kg/t
  • Tilkobling til bygningsovervåkningssystemer er standard
  • Fungerer på standard vanlig vann

Pålitelig dampbefukting

Condair EL tilbyr pålitelig fuktstyring til en meget rimelig pris. Rutinemessig vedlikehold er raskt og enkelt med utskifting av dampsylinder.

Få ekspertråd om ditt befuktningsprosjekt.

Du er kanskje også interessert i...