Condair LS live steam humidifier

Condair LS dampbefukter med direkteinnsprøytning

Condair LS dampbefuktere med direkteinnsprøytning er konstruert for å styre og fordele damp under trykk fra en sentral dampkjele for direkte levering i en kanal eller AHU.

Condair LS damplanser er laget av høykvalitets 304 rustfritt stål, og fås i enkle eller multiple konfigurasjoner. Det finnes et stort utvalg lengder mellom 12" og 144" som passer til en hvilken som helst kanastørrelse og som gir så god spredning av dampen som mulig.

Damplansen er forvarmet med en 97 % utvendig kappe. Når dampen tilføres befukteren første gang, strømmer den rundt denne utvendige kappen. Denne varmer opp den innvendige lansen slik at når dampen føres inn i den, er veggene på lansen varme, og derfor hindrer man kondens. Dette sørger for at kun varm, tørr damp slippes inn i kanalen uten noe "spytting".

En valgfri isolasjonsmantel i rustfritt stål omslutter 1/2" glassfiberisolasjon for å øke effektiviteten og minimere varmeoverføringen til luftstrømmen.

Funksjoner og fordeler

  • Økonomisk dampbefukting som benytter bygningens eksisterende dampnettverk
  • Høy kapasitet på befuktingen med opptil 1452 kg/t
  • Lanse omsluttet av en 97 % forvarmet mantel for å unngå kondens og "spytting" inn i kanalen
  • Elektrisk eller pneumatisk aktuator
  • Valgfri fiberglassisolasjon for å unngå at varme overføres til luftstrømmen.

Benytter bygningens eksisterende damptilførsel

For bygninger med en eksisterende ren damptilførsel er Condair LS det ideelle befuktingssystemet. Det gir svært lave driftskostnader med minimale krav til service

Få gratis ekspertråd om ditt dampbefuktningsprosjekt

Du er kanskje også interessert i...