Condair GS - kondenserende gassdrevet dampbefukter

Condair GS gir dampbefukting med lave driftskostnader. Økonomien i å bruke gass gjør denne befukteren omlag 60 % rimeligere å drive enn en tilsvarende elektrisk dampbefukter.

Denne gassdrevne befukteren rommer ultraeffektiv kondenseringstekonologi. Varme gjenvinnes fra avgassene, og brukes til å forvarme vannet som kommer inn. Dette er energibesparende i tillegg gir det bedre regulering av fuktigheten.

Fordi avgassene er kaldere, kan man bruke skorstein i plast i stedet for rustfritt stål, noe som forenkler installasjonen og reduserer kostnadene.

Modeller fra 21 kg/t til 246 kg/t med enhetene 21 og 41 kg/t som veggmonterte systemer er tilgjengelig. Dette gjør dem ideelle som erstatning for eksisterende veggmonterte elektriske dampbefuktere.

 En leppefri konstruksjon på vanntanken gjør det enkelt å fjerne kalk, og buet konstruksjon på varmevekslerne i rustfritt stål fordriver kalk under normal drift.

Systemet har den nyeste styringsteknologien for berøringsskjermer, og kan som standard kobles til Modbus og BACnet IP/MSTP (slave).

Få ekspertråd om gassdrevet dampbefukting

Funksjoner og fordeler

  • Kondenseringsteknologi sparer energi og reduserer energiforbruket
  • Gassbefukting er 60 % rimeligere enn elektrisk damp
  • Kan brukes med skorstein i plast i stedet for rustfritt stål fordi avgass er kaldere
  • Inneholder det nyeste berøringsskjerm-betjeningspanelet med USB-port og BMS
  • Konstruert for enkel service med god tilgang og leppefri vanntank

Flat brenner og gnistantenning

Gir langvarig, pålitelig drift, og inneholder en fire-trinns, feilsikker mekanisme for høy grad av trygghet.

Du er kanskje også interessert i...